Matkailu

 

ELMU ry järjestää jäsenilleen festivaali- ja keikkamatkoja ympäri eurooppaa yli 30 vuoden kokemuksella. Vuosittaisina matkakohteina ovat muun muassa Roskilde Festival, Sweden Rock, Wacken Open Air ja Augustibluus. Näiden lisäksi hyvien keikkojen perässä reissataan milloin minnekin!

Katso tulevat matkat, fiilistelyt ja muut faktat Elmun jäsenmatkailun sivuilta!

http://matkailu.elmu.fi

 

Koronavirustiedote/31.3.2020:

Koronavirustilanne tullee vaikuttamaan yleisesti varsin laajasti alkukesän matkoihin ja joidenkin kohteiden osalta kaikkiin kesän matkoihin. Tämä tilanne aiheuttaa meissä kaikissa epävarmuutta, joten haluamme ennakoida ja viestiä matkaajillemme muutoksista mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. 

ELMU ry seuraa Koronavirustilannetta päivittäin suomalaisesta ja kansainvälisestä uutisvirrasta, lisäksi festareiden tiedotuskanavia, ja reagoi tilanteeseen tarpeen mukaan. Tällä hetkellä ELMU ry ei näe syytä peruuttaa festarimatkoja, ellei ko festareiden järjestäjät joudu peruuttamaan maarajojen (joko omat tai muut) sulkeutumisen vuoksi. Mikäli jokin festivaali peruu koko tapahtuman, ELMU pyrkii palauttamaan maksetut matkat takaisin. On mahdollista, että festarijärjestäjät eivät palauta lippumaksuja, vaan siirtävät ne seuraavaan vuoteen/siirrettynä uuteen ajankohtaan. 

Huomioitavaa: 
- Mikäli bändit peruvat festareilta, ei matkojen peruuttamiselle ole perusteita. 
- Festareiden järjestäjillä on velvollisuus ilmoittaa tapahtumien peruuntumisesta hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, kuitenkin viimeistään neljä viikkoa ennen tapahtumaa.