Toiminta

Nosturi

Näkyvin osa ELMU ry:n toimintaa on konserttitalo Nosturin pyörittäminen. ELMU ry hallinnoi taloa, ohjelmaa ja työntekijöitä. Konsertteja salissa järjestetään salissa noin 120 ja saman verran katutasossa sijaitsevassa Elmun Baarissa. Nosturin lisäksi Elmu tekee myös paljon muuta.

 

Vapaaehtoistoiminta

ELMU ry:n toimintaa voi ilmoittautua mukaan vapaaehtoiseksi. vapaaehtoistoiminta ei edellytä jäsenyyttä mutta tottakai se on toivottavaa. Vapaaehtoiset ovat mukana konserttitoiminassa, Elmun tapahtumissa sekä suunnittelemassa ja toteuttamassa milloin mitäkin tempauksia. Vain mielikuvitus on rajana. vapaaehtoisille järjestetään tapaamisia ja heille on oma viestintä kanava.
 

Kansanjuhla

Kansanjuhla on ELMU ry:n perinteinen ulkoilmatapahtuma, mitä ollaan järjestetty aikoinaan Kaivopuistossa, viimeksi Alppipuistossa ja ensi vuonna tarkoituksena olisi palata jälleen Kaivopuistoon. Kansanjuhla on koko perheen ulkoilmatapahtuma, jonka tarkoituksena on vaalia paikallista musiikki- ja kaupunkikulttuuria.
 

Suvilahti-projekti
ELMU ry on parhaillaan tekemässä töitä löytääkseen uudet tilat. Tähtäimessä on muuttaa Suvilahden kaasukelloihin vuonna 2020. ELMU ry tiedottaa hankkeen edistymisestä näillä sivuilla sekä somekanavissaan.