Suunnittele Elmulle 40v.-juhlavuodeksi logo, palkintona Nosturin VIP-kortti ja Wacomin piirustuslauta!

Kisa on päättynyt, voittajaksi valikoitui Pekka Vuolan 40v. versio vanhasta kunnon hullusta pianonsoittajasta (voittajatyö kuvassa vasemmalla). Onnea voittajalle ja huikea kiitos kaikille kisaan osallistuneille!

 

Elmu ry:n hallituksen puheenjohtaja Kristian Schmidt kommentoi voittajalogoa seuraavasti:
"Voittajaksi valikoitunut '40v. pianisti' on hieno osoitus visuaalisesta oivalluksesta, joka on hyvälle logolle keskeistä. Numeron 4 linjoilla on saatu aikaan komea, jopa hieman kubistinen flyygeli, kun taas 0 muodostaa jopa hieman Eero Aarnion pallotuolia muistuttavan istuimen. Tämä yhdistää hauskalla tavalla kulttuurin eri ulottuvuuksia ja kertoo samalla lisää logon kohta 40-vuotiaasta Elmu-hahmosta, joka villisti takoo soitintaan. Nappisuoritus!"

 

Elmun logokisa herätti suuria tunteita ja alkuperäisen "hullun pianistin" säilyttämistä puolustettiin foorumeilla paikoin raivokkaastikin. Tilanne kuitenkin rauhoittui kun täsmensimme, ettei logon ole tarkoitus korvata Gua Vainion suunnittelemaa ikonista flyygelinsoittajaa kokonaan, vaan kyse on juhlavuotta korostavasta logosta. Lopulta saimmekin todella monta loistavaa ja erilaista ehdotusta juhlavuoden logoksi.

Korkeasta tasosta johtuen valinta olisi ollut hyvin vaikea ilman yhtä, joka nousi kirkkaasti raadissa olevien Elmun hallituslaisten ja toimihenkilöiden suosikiksi. Olemme äärimmäisen kiitollisia, jopa liikuttuneita kaikista kisaan osallistuneista upeista logoista ❤️ Koko Elmun jengi onnittelee voittajaa ja kiittää sydämellisesti kaikkia osallistujia! Olette ihania, pus!

 

-------------------------------------------------------------------

Kisaohjeet:

Elmu ry täyttää 40 vuotta ja sen kunniaksi keski-ikäistyvä ”hullu pianonsoittaja” haaveilee pienestä kasvojenkohotuksesta. Henkiikö juhlavuoden logo elävän musiikin villiä nuoruutta ja kapinaa, vaiko aikuista rock-asennetta ja elämänkokemusta? Millaisena Elmu näyttäytyy tänä päivänä, vaihtuuko flyygeli sähkökitaraan tai rumpuihin vai jotain ihan muuta? Toteutustapa on vapaa, anna mielikuvituksen lentää ja elävän musiikin inspiroida!

 

Elmu ry:n raati valitsee voittajan kilpailutöiden joukosta. Voittajan luoma logo pääsee virallisesti edustamaan Elmu ry:tä tämän 40v.-juhlavuotena 2018! Kilpailuteoksia voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen minttu@elmu.fi – otsikolla ”logokilpailu” 19.1.2018 asti. Logon on oltava kuvaformaatissa (gif, jpg, png tai vastaavat). Liitä mukaan yhteystietosi yhteydenottoa varten.

 

Palkinnoksi voittaja saa Nosturin VIP-kortin, joka oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn ja eteispalveluun kaikille Nosturin ja Elmun Baarin keikoille vuoden 2018 loppuun asti. VIP-korttia näyttämällä saa myös juomatarjouksia Nosturin ja Elmun Baarin baaritiskeiltä (K18). VIP-kortti on henkilökohtainen, mutta kortin omistaja voi ottaa yhden ystävänsä mukaansa ilmaiseksi keikoillemme. Kilpailuun osallistumisessa ei ole ikärajaa. VIP-kortilla alaikäinen ei kuitenkaan pääse niille keikoille, jotka ovat K18 (suuri osa Nosturin keikoista on kuitenkin myös alaikäisille sallittuja!). VIP-kortti ei kelpaa loppuunmyydyillä keikoilla.

Lisäksi voittaja saa tuliterän Wacomin piirustuslaudan, jonka arvo on noin 200 euroa!

 

Voittaja julistetaan 31.1.2018. Elmu ry julkaisee kilpailutöitä somekanavissaan kilpailun ajan, teoksen tekijän nimi mainitaan tässä yhteydessä.

 

Tutustu alla oleviin kilpailun ehtoihin. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt alla mainitut ehdot tekijänoikeuksien siirrosta Elmu ry:lle.

 

 

KILPAILUN SÄÄNNÖT:

 

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ

Elävän musiikin yhdistys ELMU ry (jäljempänä Elmu ry).

 

OSALLISTUMISKELPOISUUS

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistumisessa ei ole ikärajaa. Teoksen toteutustapa on vapaa, kunhan teos toimitetaan sellaisessa kuvaformaatissa, että se on helposti käyttöönotettavissa logoksi (esim. jpg, gif, png).

 

OSALLISTUMISAIKA

Osallistumisaikaa on pe 19.1.2018 asti.

 

PALKINTO

Kilpailun voittaja saa Nosturin VIP-kortin, jolla voittaja pääsee yhden ystävänsä kanssa ilmaiseksi kaikille Nosturin ja Elmun Baarin keikoille vuoden 2018 ajan. Lisäksi VIP-kortilla saa baaritiskeiltämme juomatarjouksia (juomaedut K18) eikä ovella peritä eteispalvelumaksua. VIP-kortti on henkilökohtainen ja se on esitettävä aina ovella/baaritiskillä etuja saadakseen. 

Huom!: VIP-kortilla alaikäinen ei pääse niille keikoille, jotka ovat K18 (suuri osa Nosturin keikoista on kuitenkin sallittu myös alaikäisille). VIP-kortti ei käy myöskään loppuunmyydyillä keikoilla. Tarkistamme nuorten henkilöiden iän K18-keikoilla sekä baarien sisäänkäynneillä.

Lisäksi voittaja saa Wacomin piirustuslaudan, jonka arvo on noin 200 euroa.

 

KILPAILUUN OSALLISTUMINEN

Kilpailutöitä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen minttu@elmu.fi - otsikoksi ”logokilpailu”. Liitä mukaan yhteystietosi, josta tavoitamme sinut, mikäli teoksesi valitaan voittajaksi.

Kilpailutyön toteutustapa on vapaa. Formaattina käyvät kaikki yleiset kuvaformaatit kuten jpg, gif ja png.

Elmu ry jakaa vastaanottamiaan kilpailutöitä sosiaalisen median kanavissaan kilpailun ollessa käynnissä. Ilmoitamme tässä yhteydessä aina teoksen tekijän nimen tai nimimerkin.

 

VOITTAJAN VALINTA JA PALKINNON LUNASTUS

Elmu ry:n raati valitsee voittajan kaikkiin kilpailuun osallistuneiden töiden joukosta. Voittaja julkistetaan 31.1.2018 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan laatima logo toimii Elmun virallisena logona 2018.

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Nosturin VIP-kortti on henkilökohtainen. Palkinnot luovutetaan voittajalle pian kilpailun päättymisen jälkeen erikseen sovittavalla tavalla.

 

KILPAILUTÖIDEN TEKIJÄNOIKEUDET

Osallistumalla kilpailuun osallistuja luovuttaa tekemänsä logon käyttöoikeudet kokonaisuudessaan Elmu ry:lle. Kilpailuun osallistuva hyväksyy, että Elmu ry käyttää logoa markkinoinnissaan, julkaisuissaan, verkkosivuillaan, tiedotuksessaan, virallisissa asiakirjoissaan sekä kaikissa muissa edustamissaan yhteyksissä, mukaan lukien yhdistyksen alaisuudessa toimivat yritykset ja toimijat (esim. Elmun Baari, Nosturi). Logon tekijä luovuttaa Elmu ry:lle oikeuden myös muunnella logon väriä, muotoa, kokoa ja formaattia käyttöyhteyteen sopivalla tavalla.

Elmu ry on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka toiminnassa vapaaehtoistyöllä on suuri merkitys. Tästä syystä Elmu ry ei myöskään valitettavasti maksa voittajatyön tekijälle rahallista tai muuta korvausta logon käytöstä, kilpailun kertaluontoista palkintoa (Nosturin VIP-kortti vuodelle 2018 ja Wacomin piirustuslauta) lukuun ottamatta. Kilpailun voittajaksi valittu logo toimii Elmu ry:n virallisena logona vuoden 2018 ja se tulee näkymään Elmun kaikessa markkinoinnissa vahvasti. Voittaja-logon tekijä luovuttaa Elmu ry:lle oikeudet käyttää logoa rajoituksetta myös juhlavuoden 2018 jälkeen ilman aikarajaa. Tekijä luovuttaa logo-teoksensa kaikki käyttö-, markkinointi-, muuntelu-, painatus- ja levitysoikeudet Elmu ry:lle ilman aika- tai aluerajoitusta. Käyttöoikeudet luovutetaan yksinomaisesti Elmu ry:lle, jolloin tekijällä ei ole oikeutta luovuttaa teoksen vastaavia oikeuksia kolmannelle osapuolelle. Teoksen käyttöoikeus siirtyy Elmu ry:lle 31.1.2018 kun kilpailun voittaja on valittu ja julkistettu. Tekijä hyväksyy, ettei hänen nimeään erikseen mainita logon käytön ja esittämisen yhteydessä muulloin, kuin kilpailun voittajan julistamisen yhteydessä.

Kilpailutyön on oltava uusi, itsenäinen teos, johon tekijällään on luomishetkellä tekijänoikeus. Elmu ry:n nykyistä logoa on sallittua käyttää hyödyksi kilpailutyön pohjalla rajoituksetta, ja kilpailutyö voi olla myös omaperäinen muunnelma Elmu ry:n nykyisestä logosta. Elmu ry tunnustaa ja arvostaa logon suunnittelijan taiteellista työpanostusta ja tuo ilmi tekijän nimen niissä yhteyksissä, kuin se on kohtuullista ja vaadittavaa. 

 

KILPAILUN SÄÄNTÖJEN MUUTTAMINEN

Kilpailun järjestäjä Elmu ry pidättää itsellään oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä. Kilpailuun osallistuva sitoutuu noudattamaan järjestäjän sääntöjen nojalla tekemiä päätöksiä tai sääntömuutoksia.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä sekä ohessa kuvattuja ehtoja tekijänoikeuden siirrosta. Kilpailijoiden yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön. Kilpailutöitä voidaan julkaista kilpailun ollessa käynnissä Elmu ry:n somekanavissa (Facebook, Instagram jne.) ja muissa yhteyksissä niin, että tekijän nimi tai nimimerkki esitetään.

 

Kilpailun säännöt laadittu Helsingissä 19.12.2017, päivitetty 3.1.2018 (lisäpalkinto päivitetty).

Elmu ry