Elmu 3000 -konserttisarja tuo kotimaiset kärkinimet Nosturin lauteille
30.05.2016 - 17:37
Miikkulainen

Elävän musiikin yhdistys ELMU ry:n toiminnan siirtyminen Telakkarannasta Suvilahteen on alkanut. Hankesuunnitelman teko on aloitettu yhteistyössä Skanskan kanssa ja toiminnan on tarkoitus siirtyä uuteen osoitteeseen vuonna 2019. Ohjelmallinen matka uuteen osoitteeseen alkaa jo kesäkuussa, kun uusi konserttisarja käynnistyy.

 

ELMU ry:n uudet tuulet näkyvät Nosturin ohjelman kehittämisessä, kun Nosturissa starttaa kesäkuussa Elmu 3000 –nimeä kantava konserttisarja.

 

Konserttisarja esittelee kotimaisia kokoonpanoja, jotka tukevat Helsingin tarvetta saada uusi 3000 hengen klubitila - tila, jossa kyseiset yhtyeet myös itse voivat tulevaisuudessa esiintyä omille faneilleen. Sarjan konsertteja koetaan Nosturissa noin kerran kuussa.

 

Sarjan avaa PMMP:stä tutuksi tullut Mira Luoti. Konserttisarja jatkuu elokuussa parrakkaiden miespoppareiden ehdottomalla ykkösnimellä Kasmirilla.  Lokakuussa on luvassa puolestaan Ylioppilaskunnan Laulajien spesiaalikonsertti yhdessä M.A. Nummisen kanssa.

 

”Tämä on vasta alkusoittoa. Kesälomien jälkeen tullaan julkaisemaan todella mielenkiitoisia kokoonpanoja ja comebackeja” Elmun ohjelmapäällikkö Mika ”Nixon” Nikula lupaa.

 

”Reilun kahden vuoden aikana sarjassa nähdään yli 20 mielenkiintoista isoa nimeä, joista osaa ei ole vielä koskaan nähty Nosturilla.” Nikula jatkaa.

 

Konserttisarjan tarkoitus on osoittaa, että Helsinki tarvitsee tilan ja maamme ykkösartistit seisovat asiassa yhtenä rintamana Elmun kanssa.

 

Lisätietoja konserttisarjasta:

 

Mika ”Nixon” Nikula

040-5233110

 

 

 

Elävän Musiikin Yhdistys ELMU ry:n toiminta siirtyy Telakkarannasta Suvilahteen. ELMU ja Skanska aloittavat yhteistyön Suvilahden teräksiseen kaasukelloon rakennettavan kolmentuhannen hengen kulttuuri- ja monitoimitalon hankesuunnitelman valmistamiseksi. Hankesuunnitelma pyritään saamaan valmiiksi vuoden 2016 aikana.

YHTEYSTIEDOT

Kristian Schmidt (puheenjohtaja):

Kristian@elmu.fi

 

Hallitus:

hallitus@elmu.fi